Thailand

Snart en vecka i Thailand. Borjar vanja mig vid det varma klimatet och alla nya intryck. Borjade tva dagar i hektiska Bangkok och har nu varit fyra dagar i Chiang Mai, Thailands naststorsta stad. Ikvall borjar jag min resa soderut igen, 12 timmars bussresa till Bangkok och sedan 18 timmar till Phi Phi. Igar var jag till ett "Elephant Camp" och fick rida elefant i djungeln och lara mig mer om dessa stora djur. Det var intressant och en minnesvard dag! Thailand ar vackert och fargstarkt och helt annorlunda an Sverige och Europa. Lite shopping har det aven blivit pa Bazzar Market i Chiang Mai, jag har klippt mig for 20 kronor och akt taxi runt i Bangkok for 15 kronor. At en lunch igar for 5 kronor. Som alla vet vid det har laget, Thailand ar billigt!

Snart dax att kliva pa bussen, ser inte direkt fram emot att sitta sa manga timmar pa en buss. Speciellt inte efter traningsvarken i baken sen elefant ridningen igar :-)

Australien i mitt hjarta

Jag har hunnit med mycket sen senaste inlagget. Spenderade 4 dagar med Stella och Bruce i Christchurch, Nya Zeeland efter min tur med Stray. Vi akte runt pa sodra on, sov i deras bat en natt. Dom var verkligen de ratta personerna att resa med eftersom de kan Nya Zeeland utan och innan.

Sedan bar det av till Melbourne i 2 dagar dar jag bodde hos Ingrid. Kul att traffa henne igen och att vara tillbaka i Melbourne!

Tasmanien veckan efter var ocksa stralande! En vacker del av Australien, lite kallare, lite lugnare och valdigt vackert.

Ar nu tillbara i Sydney och pa sondag aker jag till Bangkok och reser runt i Thailand 3 veckor.

Svart att forsta att denna resa snart leder mot sitt slut. Jag kanner san tacksamhet for allt jag fatt vara med om under detta ar. Allt jag lart mig, upplevelser, alla manniskor jag fatt lara kanna och inspireras av och nya erfarenheter jag fatt. Det har ar det basta jag gjort.

Vi ses i Thailand!


RSS 2.0